Search
Produkten har lagts till i din varukorg

AB Crunch

AB Crunch LoggaNär det kommer till träningsprodukter för magen är magmaskinerna från AB Crunch bland det bästa som du kan hitta, det finns mängder av magövningar som kan underlättas tack vare dessa maskiner…


Argos Fitness Equipment

Argos Fitness Equipment LoggaÄr du ute efter bra träningsprodukter för din styrketräning så är Argos Fitness ett otroligt prisvärt alternativ.
Kvalitet till riktigt bra priser.


Best Fitness Equipment

Best Fitness Equipment LoggaAtt börja träna kan kännas som en stor utmaning och för att underlätta detta är Best Fitness Equipment träningsmaskiner enkla att använda, även för nybörjare. Prova själv får du se…


Body Solid

Body Solid LogotypeBody Solid är experter på att skapa träningsprodukter för många olika områden. Oavsett om du behöver stora träningsmaskiner för gymmet eller något lätt att använda som ska förvaras i hemmet kan du hitta någonting som passar dig. Träningsprodukter från Body Solid är gjorda för att hålla länge och passar en bred skara av motionärer och träningsdyrkare…


Body Solid Pro Club Line

logga-9Träningsmaskiner för ett professionellt gym hittar du i sortimentet från Body Solid Pro Club Line. Varumärket har gjort träningsprodukter för många olika användningsområden där du kan träna både ben, mage, armar, bål och rygg. Många av maskinerna erbjuder flera träningssätt vilket gör produkterna till mångfunktionella och blir på så sätt lätt favoriter på gymmet…


Body Solid Tools

Body Solid ToolsUtöver vanliga träningsmaskiner erbjuder Body Solid även olika redskap som kan användas för träningen. Linjen Body Solid Tools inkluderar olika träningsprodukter som är lätta att använda både i hemmet och på gymmet. Sortimentet av träningsprodukter från Body Solid Tools är mycket hållbara och kompakta, något som även gör förvaringen enkel.


Circle Fitness

Circle FitnessNär du köper träningsmaskiner från Circle Fitness kan du vara säker på att du får produkter som är dynamiska och användarvänliga. De träningsprodukter som finns i sortimentet från Circle Fitness är av hög kvalitet och gjorda för att de ska vara enkla och roliga att använda.


DKN

DKNDKN har en stolt tradition över att kombinera premium-träningsutrustning med industriell design, estetik och kvalitet.

Deras högkvalitativa sortiment är ergonomiskt utformat för att ge komfort i användning samtidigt som det ser bra ut i hemmet och på gymmet.
Om du vill hålla dig frisk och vältränad så har DKN rätt träningsutrustning för dig.


Endurance

logga-4Om du vill ha träningsmaskiner inriktade på att förbättra din kondition är Endurance märket för dig. Om du vill må bättre, leva längre eller helt enkelt ha mer energi i det dagliga livet är konditionsträning väl värt din tid. Träningsmaskiner som löpband och spinning-cyklar låter dig fortsätta träna även de dagar då vädret inte tillåter utomhusträning.


Evo Power

logga-5Om du är ute efter hållbara träningsmaskiner och träningsprodukter är Evo Power ett märke som du bör kolla upp. Evo Power är specialiserade på att erbjuda prisvärda och tuffa träningsprodukter som tål hård användning.


First Degree Fitness (Fluid Rower)

logga-5I över 15 år har First Degree Fitness designat och utvecklat fitnessprodukter med inspiration från verkliga livet.


Gymleco

logga-5Gymleco är en av Nordeuropas största designer och producent av styrketräningsutrustning.
Sedan 1994 har de fokuserat på att utforma unik och funktionell gymutrustning med lång livslängd och utan underhållsbehov.
Idag har Gymleco en komplett linje av styrketräningsutrustning och är en av få i Norden som producerar produkter själva.


Impulse Fitness

Impulse FitnessImpulse Fitness är ett företag med lång och gedigen erfarenhet av träningsmaskiner och träningsredskap, både för konditionsträning och styrketräning. Sedan 1970 har man producerat träningsmaskiner under eget namn men man tillverkar även maskiner för ett flertal av de mest kända varumärken i Europa och USA.

Ironmaster

logga-5Ironmasters träningsprodukter är hållbara och högpresterande trots hård belastning över tid. Detta som Ironmaster samtidigt ger dig bra ergonomi, hög säkerhet och sparar utrymme genom sin smarta design.


Lacertosus

Lacertosus startade 2007 med inställningen att skapa de bästa kvalitetsprodukterna för styrka, kondition och fitness. Idag är Lacertosus® ett väletablerat varumärke som erbjuder en perfekt mix av inoovation, funktionalitet och design.


Life Fitness

logga-7Life Fitness är ett företag som i mer än 45 år har tillverkat träningsmaskiner för både gym och för privata användare. Bekvämligheten hos användarna är viktig och en god ergonomi är viktig för designen bakom Life Fitness träningsprodukter.


Master Fitness

Master FitnessMaster Fitness har kvalitetsprodukter med attraktiva prislappar. Deras mål är du ska hitta ett funktionellt, snyggt och inspirerande träningsredskap som passar dina krav och önskemål på bästa sätt och till ett pris som gör att du känner att du har gjort ett bra köp.


Powerline

PowerlinePowerline är ett märke som erbjuder träningsmaskiner för styrketräning i alla möjliga former. Träningsprodukter från Powerline passar lika bra på gymmet som de gör i hemmet, det spelar ingen roll var du vill träna.


ReNegaDE

ReNegaDEReNegaDe har något intressant att erbjuda om du är trött på vanliga träningsprodukter och vill ha något som är annorlunda än vanliga motionscyklar. Genom att koppla handtagen till pedalerna har ReNegaDe skapat en innovativ design som låter användaren träna både benen och överkroppen samtidigt.


Rugged Fitness

Rugged Fitness LoggaRugged Fitness är ett exklusivt varumärke för riktiga atleter. Rugged Fitness träningsutrustning är flexibla, hållbara och kraftfulla – idealiska för hemmagymmet eller det kommersiella gymmet.


Steelflex

SteelflexDet finns tre enkla principer som Steelflex följer för att designa sina träningsmaskiner: smarthet, säkerhet och enkelhet. Träningsprodukter måste inte vara komplicerade för att vara effektiva. Steelflex står för en stark struktur som är lätta och säkra att använda.


Walkdesk

WalkdeskTräningsprodukter är en bred kategori som innefattar allt från enkla hantlar till stora träningsmaskiner, men Walkdesk erbjuder något som du säkert inte sett förut: ett löpband gjort för att få plats under ett skrivbord. Nu behöver du inte längre göra avkall på träningspassen bara för att du har en deadline på jobbet. Med ett löpband under skrivbordet fixar du både träningen och deadlinen. Bättre kan det knappast inte bli.