4,8 av 5 i betyg på Trustpilot
Stort Lager
Lång Erfarenhet
Personlig Service

Gym för BRF

Sitter du inom styrelsen i en bostadsrättsförening och vill investera i ett gemensamt gym i eran
bostadsrätt för en mer attraktiv fastighet? Vi har redskapen för att erbjuda er en träningsanläggningdär ni som användare
kan skapa en samhörighet bland dom boende.


MÅNGA FÖRDELAR MED ETT GYM FÖR BRF

Idag är det fler och fler bostadsrättsföreningar som följer trenden att bygga ett eget BRF-gym för sina hyresgäster just för att skapa en enklare vardag för varje individ. Lyxen att kunna ta några få trappsteg för att sedan påbörja sin träning.

Vi är troligtvis många i samhället som kan hålla med om att tiden inte alltid räcker till för att få till dom där träningspassen man tänkt utföra sedan några veckor tillbaka men genom att ha det i anslutning till hemmet gör att ursäkterna inte blir lika många.

Träning och hälsa är en av dom viktigaste pusselbitarna för att vi skall må bra.Oavsett var i tankarna ni befinner er i planeringen så är ni välkomna att kontakta oss på träningsprodukter för att få tips och råd för att ni skall få dom bästa förutsättningarna att lyckas.

Att inreda ett gym till en bostadsrättsförening.

Skillnaden mellan ett hemmagym och ett kommersiellt gym så som i en bostadsrättsförening så behöver man fundera på hur många användare ni kommer att ha som skall nyttja utrustningen. Vissa produktserier är mer lämpliga för hemma bruk och vissa för flera användare. Vi erbjuder installation för att säkerhetsställa att allt blir monterat enligt monteringsanvisningarna och att produkterna funktionstestas innan användning.

Service behövs i jämna mellanrum för att förlänga livslängden på produkterna samt att vajrar och säkerhetsfunktioner gås igenom. Tänk på att ett välskött BRF- gym höjer värdet på eran bostadsrättsförening.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.