4,8 av 5 i betyg på Trustpilot
Stort Lager
Lång Erfarenhet
Personlig Service
 • Lägesrapport från Fredrik Samuelsson

  13:e plats i Europa. Det är inte där jag vill vara. Förra sommaren flyttade jag tillbaka till Stockholm. Jag kände mig hungrig på ett kommande 2022. Ville ta mig tillbaka till en bra nivå. Jag jobbade stenhårt de 5 första veckorna av grundträningen under hösten, allt kändes bra. Tills den där dagen då jag vaknade …

  More
 • Ironmaster – Hemmagym av världsklass

  Ironmaster har funnits sedan 1978 och är fortfarande det gymmärke som utmärker sig absolut mest gällande innovativ högkvalitativ Gymutrustning.

  More
 • KRYSSDRAG – DET ULTIMATA HEMMAGYMMET?

  Kompakta kryssdrag kan vara perfekt i hemmagymmet. Du har möjlighet att träna hela kroppen och maskinen bygger på höjden vilket gör att den tar upp utrymmet bättre än många andra maskiner.

  More
 • Träningsbänk för bänkpress

  Vilken träningsbänk ska jag välja?

  Vad bör du tänka på när du ska köpa en träningsbänk? Ska du köpa en justerbar eller fast bänk? Vi tipsar och ger dig råd!

  More
 • Skivstång eller Hantlar

  Hantlar eller skivstång – vad är egentligen bäst?

  Att träna med fria vikter som hantlar och skivstänger är effektiva sätt att både bygga muskler och bli starkare. Med fria vikter menas träningsutrustning som inte behöver fästas eller kopplas ihop med något annat för att användas. Detta till skillnad från t.ex. latsdrag, kryssdrag och andra gymmaskiner.

  More
 • Hemmagym träningsredskap

  Träna hemma under corona

  Nu under corona-pandemin har det för många varit svårt att träna på som vanligt. Motionslopp, gruppträningar och aktiviteter har ställts in och även om gymmen varit öppna ungefär som vanligt har det inte alltid varit en bra idé att bege sig dit. Gymmet är en miljö där det kan bli trångt om många tränar samtidigt. Att träna inomhus tillsammans med andra är helt enkelt inte optimalt ur smittosynpunkt.

  More
 • Ställ med hantlar på ett gym

  Hantlar – Vilka ska du välja?

  Alla vet hur härligt det är att lasta på mängder med vikter på skivstången och höra hur det låter när vi släpper den i golvet efter några perfekta repetitioner, MEN när det gäller att bygga en funktionell muskulatur och komma åt alla balanserade muskler fundera då gärna på ifall ni ändå inte ska byta ut den där häftiga Skivstången mot två mindre men välfungerande Hantlar!

  More
 • Företagsgym

  Företagsgym del 2 – Bygga

  Drömmen om ett personalgym på ditt företag behöver inte stanna vid en dröm! Fundera på vilka möjligheter som finns för lokalen och läs igenom vår artikel om vad du bör tänka på inför att ni ska bygga eller köpa in ett gym till jobbet.

  More
 • Företagsgym del 1 – Varför?

  Vill du bli starkare och friskare men känner att du aldrig har tid att gå till gymmet?
  Just tidsbrist är en av de vanligaste anledningarna till att träningen inte blir av. Ett företagsgym ökar möjligheterna till att träningen faktiskt blir av och skapar även en gemenskap på arbetsplatsen.

  I den här artikeln kan du läsa mer om fördelarna med att ha ett gym på företaget och hur personal som regelbundet tränar har minskad sjukfrånvaro och presterar bättre på jobbet.

  More
Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.