4,8 av 5 i betyg på Trustpilot
Stort Lager
Lång Erfarenhet
Personlig Service

REA-fest på hela sortimentet!

Black Week 2023 startar fredagen den 17:e november och håller på ända fram till Black Friday. Under Black Week kommer mängder med nya erbjudande upp för varje dag. Så håll utkik då kampanjerna ändras från dag till dag 🙂

Black Friday 2023 startar klockan 00:01 på fredag den 24:e november och håller på hela dagen samt lördagen den 25:e november fram till 23:59. Missat inte att göra årets klipp på både träningsredskap och gymmaskiner. Här hittar du allt ifrån löpband, roddmaskiner och crosstrainer till skivstänger, skivstångsset,träningsbänkar, hantlar, half rack och mycket mer.

Vi brukar ha rea på hela sortimentet och även på nedsatta priser!

Black Friday i butik och online

Vår rea sker både i butik och online så oavsett om du väljer att köpa träningsutrustningen online eller att komma förbi vår butik i Göteborg så kommer du kunna fynda.

Leveranstider under Black Friday

Leveranstiderna kan bli något längre under Black Friday och detta är oftast på grund av att fraktbolagen får en väldig ökning av paket som ska skickas just under och efter denna dag.

Vi på Västsvenska Träningsprodukter har alltid som mål att skicka dina varor så snabbt det går och om du har några frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss.

Vad är Black Friday

Black Friday är ursprungligen en amerikansk shoppingdag som infaller dagen efter Thanksgiving. Det är amerikanernas största shoppingdag på året och ofta brukar den vara full med rea-erbjudanden och kampanjer.

I Sverige så har butikerna sedan cirka 2013 firat denna dag med rea-erbjudanden. Sedan några år tillbaka så är det även i Sverige ett av de största shoppingtillfällena.

Det är idag väldigt få butiker idag som enbart har rea på just Black Friday utan många har utvidgat rean till att omfatta Black Weekend eller tom Black Week. Hur olika butiker gör får man följa upp på deras hemsidor men ett tips är att hålla koll redan veckan innan Black Friday.

Cyber Monday 2023

Cyber Monday är även det en relativt ny företeelse och sitter ihop med Black Friday då det är måndagen efter just Black Friday (27:e november 2023). Cyber Monday är även det ett amerikanskt påfund som skulle lyfta just försäljningen online.

Även vi har bra erbjudanden på gymutrustning på Cyber Monday, om än kanske inte samma som på Black Friday. Du hittar dessa på vår rea-sida.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.