Search
Produkten har lagts till i din varukorg

Affärs idé

AB Västsvenska Träningsprodukter

Med rötter inom träning har vi sedan länge förstått vad regelbunden träning gör för hälsan. Det var från detta intresse som Västsvenska Träningsprodukter skapades, vår vision och våra värderingar är att alla mår bättre av att röra på sig och den viktigaste träningen är den som blir av.
Därför samarbetar vi med välkända, stabila varumärken som håller vad de lovar, det stämmer även in oss.

Personligt med bästa service!

Vi är det personliga alternativet där service och att lyssna på kunden står högst på listan. Säger vi att det är bra kvalitet så kan man lita på det. Vi förstår också att alla våra kunder är individer och har olika behov, som ett led i det har vi visningsrum där man kan klämma och känna på många av våra produkter innan man slår till. För oss är det väldigt viktigt att våra maskiner och produkter fungerar som det skall så återkoppling från alla kunder, med både ris och ros är något vi verkligen uppskattar.

Stort lager!

Vi har även ett stort lager så de flesta produkter i vårt sortiment kan vi redan dagen efter beställning skicka varorna till kund.

Vi hjälper er med planeringen!

Behöver man hjälp av oss att planera ett nytt gym hemma, till arbetsplatsen eller det kommersiella gymmet så ser vi det som en rolig utmaning att överträffa våra kunders förväntan.

 

Upp