4,8 av 5 i betyg på Trustpilot
Stort Lager
Lång Erfarenhet
Personlig Service

Gym på arbetsplatsen

Fördelarna med ett företagsgym är många, och har ni inte redan investerat i ett på
just ert företag så är det hög tid att göra det!

Företagsgym stimulerar de anställda

Fördelarna med ett företagsgym är många, och har ni inte redan investerat i ett på just ert företag så är det hög tid att göra det! Det är allmänt känt att människor som är friska och som investerar i sin hälsa skapar färre kostnader för företag och organisationer, eftersom de ”håller längre”, är piggare (då träning på sikt gör dig mer aktiv och alert), och är mer produktiva.
Genom att investera i ett företagsgym investerar ni i ert företag, och ger era anställda alla möjligheter att prestera på sin högsta nivå.

Ge dina anställda möjligheten..

..att träna i ett företagsgym. För många människor så är den svåraste delen av träningen inte själva träningen, utan att skaffa gymkortet, planera in träningstiden och transporten till och från platsen där träningen sker. Genom ett företagsgym tas flera av dessa hinder bort. Den anställde behöver inte skaffa ett gymkort, utan kan enkelt ta sig till företagets gym, och genom att placera gymmet på en plats som är enkel att nå för de anställda före eller efter dagens arbete, så har transporthindret också eliminerats.

Förutom att denna gest med ett företagsgym skapar en välvilja från de anställdas sida gentemot företaget, så skapas även bättre relationer mellan de anställda under den gemensamma träningen i företagsgymmet, för att inte tala om de uppenbara fördelarna med friskare och mer alert arbetskraft!

EXEMPEL FÖRETAGSPAKET

Köp eller leasa paket av oss

Vi hjälper dig med

Vi finns här för att hjälpa dig med ditt köp.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.